غلامرضا حیدری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

غلامرضا حیدری
غلامرضا حیدری در نمایشگاه مطبوعات
نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی
دوره مسئولیت
۸ خرداد ۱۳۹۵ – ۶ خرداد ۱۳۹۹
حوزه انتخاباتیتهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
اطلاعات شخصی
زادهچالوس
ملیت ایران
پیشهسیاستمدار

غلامرضا حیدری (زاده ۱۳۳۴ در چالوس) سیاستمدار اصلاح طلب و نماینده سابق مردم حوزه تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی است. او در دورهٔ دوم و سوم مجلس شورای اسلامی نیز نماینده فراهان، تفرش و آشتیان بود.

زندگی‌نامه

[ویرایش]

او در سال ۱۳۳۴، در خانواده‌ای تفرشی، در چالوس متولد شد. دوران دانش‌آموزی تا کلاس یازدهم در چالوس گذراند. کلاس دوازدهم را در دبیرستان دکتر هشترودی تهران خواند و پس از آن تحصیلات را در رشته مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر ادامه داد. دوران دانشجویی با روزهای انقلاب همزمان بود و تحصیل به دلیل اعتصابات انقلاب طولانی‌تر از معمول شد تا اینکه در خرداد ماه سال ۱۳۵۹ فارغ‌التحصیل شد. در سال‌های بعد، تحصیلات را تا مقطع دکترا در رشته «مدیریت سیاست‌گذاری» دنبال کرد. دوران خدمت سربازی را در هیئت تحریریه مجله «پیام انقلاب سپاه» گذراند. در آن مدت مقالات زیادی در مورد مسائل گوناگون اجتماعی و سیاسی نوشت که بعدها به صورت کتاب و در ۷ جلد تحت عنوان «کلیه عوامل و موانع رشد خویش را بشناسیم» منتشر شد. کتاب‌های «نامه‌ای به مادر» و «نامه‌ای به همسر» که در دوران جنگ تحمیلی، از جبهه نبرد و در طول عملیات مختلف به نگارش درآورد، در تیراژ وسیعی منتشر شد. در سال ۱۳۶۲ وارد وزارت نیرو شد و به عنوان «سرپرست معاونت سازندگی و آموزش وزارت نیرو» به فعالیت پرداخت. بعد از آن به عنوان نمایندهٔ دورهٔ دوم از حوزه انتخابیه تفرش، فراهان و آشتیان؛ و در دورهٔ سوم از حوزه آشتیان / تفرش، وارد مجلس شورای اسلامی شد.[۱] در مجلس دوم عضو هیئت رئیسه مجلس و در مجلس سوم رئیس کمیسیون نیرو، مخابرات و انرژی اتمی بود. بعد از دوران نمایندگی، پست مشاور وزیر نیرو را بر عهده داشت و پس از آن نیز، مدتی به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت هلدینگ ساتکاپ به فعالیت خود ادامه داد. هم چنین در فعالیت‌های آموزشی و دانشگاهی نیز سابقه عضویت در هیئت علمی دانشگاه صنعت آب و برق (شهید عباسپور) و ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید عباسپور را دارد. وی هم‌اکنون به عنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه مدیریت و علوم اجتماعی پژوهشگاه نیرو مشغول به فعالیت می‌باشد.[۲] او همچنین پدر هادی حیدری نقاش و کارتونیست مطبوعاتی می‌باشد.

نماینده تهران در مجلس دهم

[ویرایش]

در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، غلامرضا حیدری، در لیست سی نفرهٔ ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان: گام دوم در تهران حضور داشت و توانست با کسب ۱٬۱۸۰٬۰۹۵ رأی، در رتبهٔ سیزدهم تهران، وارد مجلس دهم شود.[۳][۴][۵][۶][۷][۸]

جستارهای وابسته

[ویرایش]

منابع

[ویرایش]
  1. «غلامرضا حیدری». مرکز پژوهشها. ۲۰۱۶-۰۲-۲۴. بایگانی‌شده از اصلی در ۷ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۲-۲۴.
  2. «وب سایت شخصی دکتر غلامرضا حیدری». بایگانی‌شده از اصلی در ۲۶ فوریه ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲۱ فوریه ۲۰۱۶.
  3. «لیست اصلاح‌طلبان نهایی شد +اسامی». انتخاب. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ آوریل ۲۰۱۹. دریافت‌شده در ۲ مارس ۲۰۱۶.
  4. «لیست اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس در تهران (+توضیحات)». انصاف.
  5. «لیست انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه منتشر شد+ اسامی». ائتلاف. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۶ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲ مارس ۲۰۱۶.
  6. «اسامی نهایی کاندیدای «ائتلاف ۹۲- گام دوم» در سراسر کشور اعلام شد». گام دوم. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۶ آوریل ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲ مارس ۲۰۱۶.
  7. «تغییر 70 درصدی ترکیب فعلی مجلس شورای اسلامی». پرس تی وی. بایگانی‌شده از اصلی در ۲ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲ مارس ۲۰۱۶.
  8. «آرای ۱۰۲۱ داوطلب انتخابات مجلس دهم در تهران +جدول». مشرق.