این یک صفحهٔ کاربری ویکیپدیا است. این یک مقالهٔ دانشنامهای نیست. اگر این صفحه را در وبگاهی به جز ویکیپدیا میبینید، شما در حال مشاهده یک وبگاهآینه هستید. آگاه باشید که این صفحه ممکن است به روز نباشد و کاربری که این صفحه متعلق به او است هیچ وابستگی شخصی به هیچ وبگاهی به جز ویکیپدیا نداشته باشد. صفحه اصلی در اینجا قرار دارد.
شروین مقدم امین (زاده ۲۸ مهر۱۳۶۹ در تهران) ، دیپلم رشته کار و دانش و مبتلا به بیماری دیستروفی ماهیچهای دوشن از کاربران ویکی پدیا است. وی در زمینه نوشتن داستان و سرودن شعر نیز دستی دارد که هنوز آثار خود را منتشر نکرده است.
شروین مقدم امین در بیمارستان ایرانمهر به دنیا آمد. او دوران کودکی خوبی را سپری کرد، در تابستان سال ۱۳۷۷ در سفر و اقامت در هتل ، والدینش به نحوه راه رفتن و ضعف در بالا رفتن وی از پلهها و انجام حرکات ورزشی نگران شدند. آنها شروین را به چند پزشک بردند و پزشکان با انجام آزمایشات دریافتند شروین به بیماری دیستروفی ماهیچهای دوشن مبتلا است. پس از آن والدین شروین و بیشتر از همه مادرش برای شروین ابراز ناراحتی و ناباوری کردند. مادر شروین به شدت برای فرزندش غصه خورد ، وی برای بهبود شروین ، برای او زحمات بسیاری از قبیل ورزش دادن دست و پا و ایجاد یک رژیم غذایی برای او کرد که بی فایده بود. شروین در شهریور۱۳۷۹ توانایی راه رفتن را از دست داد و مجبور به استفاده از ویلچر شد. از آنجا که مادر شروین در زمان پی بردن به بیماری شروین ٬ فرزند دیگری را باردار بود و به شدت غصه خورده بود و از آنجایی که در گذشته به بیماری لنفوم معده دچار شده بود، باعث شد به شدت ضعیف شود و وزن کم کند. در سال ۱۳۸۰ مادر شروین در اثر ضعف بدنی در هنگام بارداری و غصه خوردن بسیار برای شروین، بیماری اش بازگشت با این تفاوت که این بار بسیار شدید بود و سرطان معده نام داشت. مادر شروین را تحت داروهای شیمی درمانی و عمل جراحی قرار دادند که کارساز نبود. سرانجام مادر شروین پس از ۷ ماه بیماری در صبح روز ۵ اردیبهشت۱۳۸۱ در بیمارستان میلاد، در حالی که تنها چهل روز به سالگرد تولد ۴۰ سالگی اش باقی مانده بود درگذشت و فرزندان ۱۱ و ۳ ساله خود، شروین و نیوشا را تنها گذاشت. پس از آن شروین در بی مادری درس خواند و در خرداد ماه ۱۳۸۷ با توجه به وضعیتش موفق به اخذ دیپلم در رشته کار و دانش شد. او به علت وضعیت جسمی اش ، شرایط نا مناسب دانشگاه ها و جامعه نسبت به معلولیت و مقایسه شدن با افراد سالم نتوانست به دانشگاه برود.