Discuție Utilizator:Florin Halalau
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia. | |||
Cum să creați un articol Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru. | Politicile Wikipediei Standarde și norme adoptate de către comunitate. | ||
Întrebări frecvente Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători. | Cei cinci piloni ai Wikipediei Principiile de bază ale proiectului. | ||
Ajutor Manualul general al Wikipediei. | Aflați cum să editați pagini Ghid de modificare a paginilor wiki. | ||
Ghid Învățați cum să editați pas cu pas. | Ilustrare Trimiteți fișiere și ilustrați articole. | ||
Cutia cu nisip Locul destinat testelor. | Solicitați asistență Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași. | ||
Cafenea Informații și discuții despre evenimente curente. | Wikizare rapidă O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki. | ||
Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Florin Halalau) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia. Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare. |
Diacritice
[modificare sursă]Nu am înțeles exact ce doriți să vă explic. Este vorba despre numele articolului? Sau despre un titlu de secțiune? Întrebarea e legată de modalitatea tehnică de a modifica titlul sau de a introduce diacritice? (apăsați pe "D+" în semnătura mea pentru a răspunde). --Gutza D D+ 27 februarie 2007 14:43 (EET)
Articole biografice
[modificare sursă]Bună ziua. Avem o pagină cu îndrumări despre astfel de articole, aici: Wikipedia:Articole biografice. Vă rog să țineți cont de acele sfaturi, atît în ce privește fondul cît și forma articolului Florin Hălălău. În general în legătură cu orice fel de articol vă poate ajuta pagina Wikipedia:Cum scriu un articol. Toate cele bune. — AdiJapan ☎ 1 martie 2007 10:44 (EET)
Mărime imagini
[modificare sursă]Puteți să introduceți imagini de orice mărime, atâta timp cât îi limitați mărimea în articolul propriu-zis: Wikipedia:Imagini#Inserarea în articole. În cadrul articolului, cred că un maxim rezonabil ar fi 400 pixeli pe dimensiunea lungă, însă alți contribuitori pot modifica această valoare fără a deteriora originalul. --Gutza D D+ 1 martie 2007 20:16 (EET)
Constantin Hălălău
[modificare sursă]Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Constantin Hălălău, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.
Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Pafsanias (discuție) 2 noiembrie 2014 13:37 (EET)
Textul pe care l-am postat îmi aparține și are la bază o autobiografie pe care a scris-o bunicul meu și pe care o am în original. Profit de ocazie și vă întreb cum pot posta fotografii, întrucît nu mi-a reușit. Vă mulțumesc.
Acum am văzut de unde vine suspiciunea dvs. Blogul respectiv îmi aparține.
Încă ceva. Nu sunt un wikipedist care și-a publicat autobiografia. Prof. Florin Hălălău a fost tatăl meu. ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Florin Halalau (discuție • contribuții).
- Mulțumesc pentru explicații. Dacă nu doriți reformularea textului articolului, urmați vă rog instrucțiunile de la Wikipedia:Drepturi de autor. Pentru încărcarea imaginilor, consultați Wikipedia:Imagini și solicitați din nou ajutorul, în caz că nu vă descurcați, explicând unde este problema. Nu v-ați scris autobiografia, ci ați scris biografia bunicului dumneavoastră. Îndrumarea relevantă este Wikipedia:Conflict de interese. --Pafsanias (discuție) 2 noiembrie 2014 19:58 (EET)
Am pus codurile primite după trimiterea fișerelor .jpg, dar fotografiile tot nu apar. Florin Hălălău
- Rezolvat. Vă rog să corectați datele din descrierea imaginilor și licențele lor, altfel ele riscă să fie șterse. Nu pot să cred că dumneavoastră sunteți autorul acelor fotografii. --Pafsanias (discuție) 2 noiembrie 2014 20:53 (EET) P.S. - Pentru a vă semna mesajele, folosiți patru tilde, sau butonul „Semnătură datată” din meniul casetei de editare.
Sunt fotografii din arhiva familiei, nu știu exact autorii. Florin Halalau (discuție) 2 noiembrie 2014 21:05 (EET)
- Menționați, vă rog, aceste lucruri în descrierea fișierelor respective. Unele s-ar putea să fie sub incidența drepturilor de autor (chiar dacă autorul este necunoscut). --Pafsanias (discuție) 2 noiembrie 2014 21:13 (EET)
Am făcut mențiunile la fotografii. Am adăugat informații cu privire la alte 2 pagini, create tot de mine. Cred că în acest moment nu mai există neclarități. (Florin Halalau (discuție) 3 noiembrie 2014 16:42 (EET))
- Mă refeream la descrierile fișierelor de imagini încărcate de dumneavoastră pe Wikipedia Commons. Dați clic pe imagini și urmați legăturile de acolo. Informațiile furnizate sunt false și licențele necorespunzătoare, iar imaginile vor fi șterse probabil în foarte scurt timp. Nici cu textul articolului nu stăm prea bine. Principalele probleme sunt cele menționate în etichetele pe care le-am adăugat. Există trimiteri pentru fiecare din ele la îndrumările proiectului care v-ar putea ajuta în rezolvarea lor. Spor la treabă! --Pafsanias (discuție) 3 noiembrie 2014 20:49 (EET)
Dionisie Craifăleanu
[modificare sursă]Bună ziua. Am văzut că nu sunteți siguri că personalitatea unchiului meu are notorietatea necesară pentru Wikipedia. Nu am surse bibliografice, întrucât am alcătuit biografia din mai multe memorii de activitate pe care le-a scris chiar unchiul meu. Am și o întrebare. Cum se poate modifica titlul unui articol? Mulțumesc. Florin Hălălău ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Florin Halalau (discuție • contribuții).
Constantin Hălălău
[modificare sursă]Bună ziua. Vă rog să acceptați faptul că nu am încălcat niciun drept de autor atunci când am scris despre bunicul meu. Eu sunt autorul articolului de pe blog. Fotografiile (pe care nu pot acum să le încarc) aparțin familiei. Mulțumesc. Florin Hălălău ← Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Florin Halalau (discuție • contribuții).
Gestionarea conflictelor de interese
[modificare sursă]Bună ziua, Florin Halalau. Contribuțiile dumneavoastră la Wikipedia sunt binevenite, dar dacă sunteți asociat cu oamenii sau cu organizațiile despre care ați scris în articolul Constantin Hălălău, s-ar putea să aveți un conflict de interese.
Toți redactorii de la toate edițiile Wikipediei sunt obligați să respecte politica de neutralitate a proiectului. Subiectul unui articol și persoanele foarte apropiate acestuia au adesea o viziune distorsionată asupra lui, care poate să-i determine să efectueze modificări care de regulă laudă excesiv subiectul, sau uneori îl critică excesiv. Persoanelor strâns asociate subiectului unui articol nu le este interzis să editeze pe acel subiect, dar trebuie să aibă o grijă deosebită să se asigure că editările lor sunt verificabile în surse de încredere și să scrie cât mai neutru posibil.
Dacă sunteți prea apropiat de un subiect, puteți reduce riscul de probleme în câteva moduri:
- Evitați sau aveți mare grijă atunci când editați sau creați articole despre dumneavoastră, despre organizația dumneavoastră sau despre concurenții ei, precum și despre proiecte și produse pe care le implică.
- Evitați să puneți legături interne către articolul de Wikipedia sau externe către website-ul dumneavoastră sau al organizației dumneavoastră în alte articole (vedeți Wikipedia:Spam).
- Aveți mare grijă să nu încălcați politicile de conținut ale Wikipediei.
Vă rugăm să vă familiarizați cu politicile și îndrumările relevante de conținut, în special cu cele referitoare la neutralitate, verificabilitatea informațiilor, și autobiografii. Aveți grijă și de faptul că termenii de utilizare impun dezvăluirea angajatorului, clientului, și afilierii în raport cu orice contribuție în schimbul căreia sunteți sau vă așteptați să fiți remunerat. Mulțumim. --Pafsanias (discuție) 9 aprilie 2016 19:36 (EEST)
Probleme cu sursa și licența fișierului Denisel 5.jpg
[modificare sursă]Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Denisel 5.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.
Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.
Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. —Andreidiscuţie 8 iunie 2016 13:43 (EEST)
Propunere pentru ștergere a paginii Dionisie Crăifăleanu
[modificare sursă]Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dionisie Crăifăleanu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.
Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dionisie Crăifăleanu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.
Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. —Andreidiscuţie 8 iunie 2016 13:44 (EEST)
Probleme cu sursa și licența fișierului Logodnici.jpg
[modificare sursă]Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Logodnici.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.
Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.
Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. —Andreidiscuţie 14 iunie 2016 10:19 (EEST)
Probleme cu sursa și licența fișierului SMC - Sectia 2 Chirurgie.jpg
[modificare sursă]Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului SMC - Sectia 2 Chirurgie.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.
Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.
Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. —Andreidiscuţie 14 iunie 2016 10:20 (EEST)
Probleme cu sursa și licența fișierului Lada de campanie Constantin Halalau.jpg
[modificare sursă]Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Lada de campanie Constantin Halalau.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.
Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.
Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. —Andreidiscuţie 14 iunie 2016 10:20 (EEST)
Propunere pentru ștergere a paginii Constantin Hălălău
[modificare sursă]Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Constantin Hălălău creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.
Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Constantin Hălălău până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.
Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 31 ianuarie 2017 00:24 (EET)
Propunere pentru ștergere a paginii Dionisie Craifaleanu
[modificare sursă]Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dionisie Craifaleanu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.
Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dionisie Craifaleanu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.
Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 februarie 2017 01:28 (EET)
Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.
În pagina Dionisie Craifaleanu a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia, conform criteriului G4 de ștergere rapidă, deoarece articolul pare să fie o recreare a unui material șters anterior în urma unei discuții de ștergere, cum sunt cele de la pagini de șters. Conform acestui criteriu, dacă un articol tratează un subiect considerat nenotabil în urma unei astfel de discuții sau aduce material substanțial identic cu cel șters, iar schimbările nu tratează motivele invocate, poate fi șters oricând fără o nouă discuție.
Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 25 iulie 2017 09:24 (EEST)
Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.
În pagina Constantin Hălălău a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia, conform criteriului G4 de ștergere rapidă, deoarece articolul pare să fie o recreare a unui material șters anterior în urma unei discuții de ștergere, cum sunt cele de la pagini de șters. Conform acestui criteriu, dacă un articol tratează un subiect considerat nenotabil în urma unei astfel de discuții sau aduce material substanțial identic cu cel șters, iar schimbările nu tratează motivele invocate, poate fi șters oricând fără o nouă discuție.
Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 25 iulie 2017 09:26 (EEST)
Semnătură
[modificare sursă]Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:Sîmbotin. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 25 iulie 2017 11:02 (EEST
--Bătrânul (discuție) 25 iulie 2017 11:04 (EEST)
■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat
[modificare sursă]Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Dionisie Craifaleanu, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.
Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! G4: Recreare insistentă a unei pagini șterse în urma unei discuții. Sîmbotin v-a explicat cum trebuie procedat pentru a recupera pagina. Victor Blacus (discuție) 25 iulie 2017 13:14 (EEST)
■ Spam
[modificare sursă]Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina George Almosnino. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 5 septembrie 2017 14:33 (EEST)
Pagini șterse
[modificare sursă]Aveți mai multe biografii care au fost șterse din cauza lipsei de notabilitate. Îmi permit să vă semnalez că există un sit care primește biografii ale oricărei ființe umane în viață sau decedate. Marea majoritate a articolelor sunt scrise în limba engleză, dar, în principiu, situl primește contribuții în orice limbă. Încercați și vedeți dacă Familypedia vă interesează: http://familypedia.wikia.com/wiki/Family_History_and_Genealogy_Wiki afil (discuție) 2 octombrie 2017 23:53 (EEST)
Propunere pentru ștergere a paginii Mircea Ignat
[modificare sursă]În urmă cu 4 luni, articolul Mircea Ignat, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Gikü ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.
Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mircea Ignat până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.
Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 24 noiembrie 2023 14:13 (EET)